Plačilo s kreditnimi karticami

V primerih nakupa izdelkov z načini plačila s kreditno kartico, hkrati z zaključkom spletne transakcije, referenčna bančna institucija dovoljuje edino zavezo zneska, ki se nanaša na opravljen nakup.
Sprejete kreditne kartice so:
Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Shop Pay, Apple Pay, Google Pay.
V primeru odpovedi naročila, bodisi z vaše strani ali v primeru neaktivnosti z naše strani, bo hkrati zaprosilo za preklic transakcije in stičišče zavezanega zneska. Odpoved naročila je mogoča, dokler še ni bilo poslano isto.

Plačilo s PayPal

Če izberete PayPal kot način plačila, boste preusmerjeni v celotni varnosti na strežniku, zaščitenem s PayPal, kjer lahko plačate z glavnimi pooblaščenimi kreditnimi karticami (npr. Visa, MasterCard) ali s PostPay ali drugimi predhodnimi predplačniškimi karticami.

Plačilo v obrokih s Klarno.

Kupite zdaj in plačajte po zahvalo Klarna. Ob plačilu je mogoče skupni nakup razdeliti na tri udobne obroke.
Na blagajni izberite Klarno.
Izberite možnost za plačilo v treh obrokih brez obresti in vnesite podatke o svoji kreditni, dolžnici ali predplačniški kartici.
Prvo plačilo bo zaračunano, ko se naročilo pobegne, preostala dva pa bosta samodejno potekala vsakih 30 dni, do namena celotnega zneska.
V primeru donosa bo plačilni načrt preklican in znesek, ki se nanaša na že plačane obroke, se povrne.
Za vsako težavo v zvezi s plačilom obroka vas vabimo, da se obrnete na Klarno neposredno, ki vam bo zagotovila potrebno pomoč.
Klarna lahko kontaktirate s pomočjo Ta povezava.

Plačilo z bančnim nakazilom

Bančni prenos ne določa nobenih dodatnih stroškov. Z izbiro te metode boste prejeli povzetek e -poštnega sporočila o naročilu s podrobnostmi za plačilo. Pošiljka se bo v tem primeru začela takoj, ko bo znesek pripisan našemu trenutnemu računu. Nato boste prejeli e -poštno sporočilo tako, da vas obvestite, da je bilo naročilo potrjeno in da ga bomo preizkusili v naših skladiščih.
Bančne podatke, o katerih je treba opraviti prenos, so navedene v fazi dokončanja.
V vzročno vstavi samo številko naročila (Primer: N ° Vrstni red: ITS1234). Številka naročila najdete v potrditvi naročila, ki je poslana po e -pošti).
Opomba:
Ne odzivamo se na nobene zamude kreditov, ki jih povzročajo poštne ali bančne storitve.

Vaš voziček (0)

Brez izdelka v vozičku