Izjava o omejitvi odgovornosti

Interpretacija in definicije


Interpretacija

Besede, ki so se začele s kapitalsko črko, imajo pomene, opredeljene v naslednjih pogojih. Naslednje definicije bodo imele enak pomen, ne glede na to, ali se zdijo ednini ali množini.

Definicije

Za namene tega pravnega obvestila:

  • Družba (Tu se opredeli kot "družba", "mi", "naša" ali "naše" v tem pravnem obvestilu) Sobuy Komercialni GmbH, Neuer Höltigbaum 6, 22143 Hamburg.
  • Postrežba Se nanaša na spletno mesto.
  • Ti Nanaša se na posameznika, ki dostopa do storitve ali družbe ali pravne osebe, v imenu do katerega ta posameznik dostopa ali uporablja storitev, če je primerno.
  • Spletna stran se nanaša na Sobuy, dostopen naslovu https://www.sobuy.it/.

Pravno obvestilo

Informacije, ki jih vsebuje storitev, so na voljo izključno za splošne informacijske namene.

Družba ne prevzema odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini storitve.

Podjetje v nobenem primeru ne bo odgovorno za posebno, neposredno, posredno, posledično ali naključno škodo ali za kakršno koli škodo, bodisi v pogodbeni tožbi, za malomarnost ali drugo odgovornost, ki izhaja iz uporabe storitve ali vsebine storitve . Podjetje si pridržuje pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila onemogoči dodatke, odpovedi ali spremembe vsebine storitve. To pravno obvestilo je bilo ustvarjeno s pomočjo Generator odgovornosti.

Podjetje ne jamči, da storitev ne vsebuje virusov ali drugih škodljivih komponent.

Izjava o omejitvi odgovornosti na zunanjih povezavah

Storitev lahko vsebuje povezave z zunanjimi spletnimi mesti, ki jih podjetje ne zagotavlja ali upravlja.

Upoštevajte, da podjetje ne zagotavlja točnosti, ustreznosti, aktualnosti ali popolnosti kakršnih koli informacij na teh zunanjih spletnih mestih.

Izjava o omejitvi omejitev napak in opustitev

Informacije, ki jih ponuja storitev, so izključno za splošno usmerjenost. Tudi če podjetje sprejme vse varnostne ukrepe, da zagotovi, da je vsebina storitve sodobna in natančna, lahko pride do napak. Poleg tega se lahko zaradi spreminjajoče se narave zakonov, pravil in predpisov, zamud, opustitve ali netočnosti pojavijo v informacijah, ki jih vsebuje storitev.

Podjetje ni odgovorno za napake ali opustitve, niti za rezultate, pridobljene z uporabo teh informacij.

Izjava o omejitvi odgovornosti za zakonito uporabo

Podjetje lahko uporablja zaščiteno gradivo za avtorske pravice, ki ga imetnik avtorskih pravic ni vedno posebej pooblastil. Družba daje to gradivo na voljo za kritike, komentarje, novice, poučevanje, študij ali raziskovalne namene.

Družba meni, da to predstavlja "legitimno uporabo" vsakega gradiva, ki ga ščitijo avtorske pravice, kot to zahteva odstavek 107 zakona o avtorskih pravicah Združenih držav Amerike.

Če želite uporabiti avtorsko zaščiteno gradivo pred storitvijo za druge namene, ki niso zakonite uporabe, morate pridobiti dovoljenje imetnika avtorskih pravic.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Storitev lahko vsebuje mnenja in stališča avtorjev, ki ne odražajo nujno uradne politike ali stališča drugih avtorjev, agencij, organizacij, delodajalcev ali podjetij, vključno z družbo.

Pripombe, ki so jih objavili uporabniki, so njihove izključne odgovornosti, uporabniki pa bodo prevzeli polno odgovornost, civilno odgovornost in krivdo za kakršno koli obrekovanje ali pravne ukrepe, ki izhajajo iz tistega, kar je zapisano v komentarju, ali neposredno izhaja iz tistega, kar je zapisano v komentarju. Podjetje ni odgovorno za kakršen koli komentar, ki ga objavijo uporabniki, in si pridržuje pravico, da iz kakršnega koli razloga izbriše kakršen koli komentar.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Informacije o storitvi so na voljo z mislijo, da podjetje ne izvaja pravnih, računovodskih, fiskalnih ali drugih strokovnih nasvetov. Posledično jih ne bi smeli uporabljati kot nadomestek za nasvet pristojnih strokovnjakov glede računovodstva, davka, pravnih ali drugih.

V nobenem primeru bodo podjetje ali njegovi dobavitelji odgovorno za posebne, naključne, posredne ali posledične škode, ki izhajajo iz dostopa ali uporabe ali nezmožnosti dostopa ali uporabe storitve.

"Uporaba na tveganje" izjava o omejitvi odgovornosti

Vse informacije, ki jih ponuja storitev, so na voljo "takšni, kot so", brez jamstva za popolnosti, točnosti, pravočasnosti ali rezultatov, pridobljenih z uporabo takšnih informacij in brez kakršnega koli garancije, ki je izrecno ali implicitno, vendar ne omejeno do, jamstva za uspešnost, trženje in primernost za določen namen.

Družba ne bo odgovorna za vas ali proti komur koli drugemu za sprejete odločitve ali ukrepe, sprejete na podlagi informacij, ki jih posreduje storitev, ali za kakršno koli posledično, posebno ali podobno škodo, tudi če je obveščena o možnosti takšne škode.

Kontaktiraj nas

Če imate vprašanja o tem pravnem obvestilu, nas lahko kontaktirate:

Zadnja posodobitev: 26. aprila 2022

S prihodom jeseni in zime ....

Naša hiša postane dobrodošlo zatočišče, da pozdravi prijatelje in deli posebne trenutke.
V hladni sezoni, ko se čutijo mraz in dež, je bistvenega pomena dobro organiziran vhod.
Sodobni in funkcionalni obešalnik pozdravlja goste plašče, ki ohranja vaš dom v redu in dobrodošli.
Odkrijte praktične obešalnike

Vaš voziček (0)

Brez izdelka v vozičku