Portfelj izdelkovSpecializacija omogoča največjo zmogljivost! Specializirali smo se za segmente pohištva in opreme. Kompetenca, zahvaljujoč osredotočenosti v teh sektorjih, zagotavlja večje prednosti za stranke, večjo produktivnost in učinkovitost.

Oblikovanje

Rezultati naše raziskave, trendi, usmerjeni v prihodnost in spreminjajoče se potrebe naših strank, so odločilni kazalci za razvoj naših projektov. Z notranjim razvojem naša oblikovalska ekipa deluje na kreativnih in sodobnih rešitvah za vsak življenjski prostor. Visoka "individualnost z največjo možno koristjo" je naš moto in moč naših projektov.

Upravljanje kakovosti

Zadovoljstvo kupcev se odraža v kakovosti izdelka in naše uspešnosti. Stranka, usmerjena v stranko, in nenehno izboljševanje, tako v proizvodnji kot v procesih, nam omogočata, da dolgoročno ostanemo konkurenčni. S spremljanjem vseh ključnih podatkov celotne proizvodne verige lahko hitro reagiramo in izvajamo nenehno izboljševanje.

Dostava strankam

Neposredna prodaja in posledični prihranki pri stroških dobavne verige nam omogočajo, da v interesu končne stranke ponudimo visoko kakovost po zelo konkurenčni prodajni ceni. Sodelovanje z našimi ponudniki storitev pošiljanja ne določa le ekonomski vidiki, ampak je opredeljen s temeljnimi podatki, kot so časi tranzita in stopnje dostave. Rezultat sta kratki dostavni časi in visoko kakovostna storitev za stranko.

Vaš voziček (0)

Brez izdelka v vozičku